Sivut

lauantai 19. joulukuuta 2015

TEMPPU PER KUUKAUSI -19.Luukku


Ajattelin näin pian saapuvan vuodenvaihteen vuoksi kehitellä itselleni ja Mantalle pienen haasteen. Tavoitteena oppia ainakin yksi uusi temppu joka kuukausi. Eli ensi vuoden lopussa pitäisi olla noin 12 uutta temppua hanskassa.
Kehittelin tämän haasteen vain itseäni ja Mantaa varten. Motivaatiota on joskus nimittäin etsittävä erikoisistakin paikoista. Jos tästä haasteesta joku kuukausi syystä tai toisesta lipsutaan, ei se ole niin vakavaa. Pääasia on pitää yhdessä hauskoja hetkiä ja oppia uutta!
Ajattelin että teen pienen tilannepäivityksen jokaisen kuukauden alussa ja kerron hieman kokemuksia kuinka opettelu on sujunut.

Ajattelin aloittaa suhteellisen helpolla (tai näin uskoisin Mantan tuntiessani) tempulla. Olen valinnut "Rukoile" -tempun ensimmäiseksi uhriksemme tällä temppurundilla. Temppu pisti silmään eräässä koirien temppu -kirjasta.

 Mutta katsotaan mitä olemme Mantan kanssa saaneet aikaiseksi tammikuun puolella!




4 kommenttia:

  1. Vähänkö kuulostaa mukavalta. Voisimme Roopenkin kanssa testata tämmöstä :D Jos päätän tehä tän niin voijjaan sitte yhessä lukea toistemme kehittymistä :)

    http://haavenakenneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan haaste vastaan! Katsotaan sitten yhdessä, mitä olemme koiriemme kanssa saaneet aikaiseksi. :)

      Poista
  2. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan Mantan tulevia tempputaiturointeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin yhtä mielenkiinnolla odotan tähän ryhtymistä. :)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)