Sivut

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

AKTIVOIDAAN -16.Luukku


Huomenta päivää kaikille! 
Itse olen aina ollut jokseenkin pihi ihminen, joten itse tekeminen on ollut aina mieluisin vaihtoehto. Jos on pitänyt miettiä tekeekö jonkun itse vai ostaako eläinkaupasta jotain, hyvin usein teen itse tai anakin etsin hinta-laatu suhteeltaan edullisimman tuotteen. Tietysti hihnat, valjaat ja yms. ovat eri asia. 
Mutta koiran aktivointi on sellainen asia, johon en ole panostanut aikaisemmin kovinkaan paljoa rahallisesti. Tietysti kaapista löytyvät kongi, aktivointipullo ja -pallo, mutta koska Manta on hyvin fiksu, ei niistä juurikaan haastetta riitä. Mantalla on tietty tyyli mm. aktivointipallon suhteen.
 Kun namit on laitettu palloon ja annettu pikinokalle, se ottaa pallon suuhun lähtee juoksemaan, samalla nostaen päänsä korkealle ja tiputtaa pallon maahan jolloin namit kirjaimellisesti lentävät koiran suuhun. Tätä toistetaan yleensä 2-3 kertaa ja sitten homma on parissa minuutissa jo ohitse. Jotenkin en osaa luokitella sitä kunnolliseksi aivojumpaksi, koska tyyli on aina sama. Tämä on tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta nyt haluan videolla näyttää kuinka tehdään hieman erilainen aktivointi"lelu". Sotkua saattaa syntyä, mutta koiralla on varmasti hauskaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)