Sivut

torstai 10. joulukuuta 2015

ENSI VUODEN LUPAUKSET -10.Luukku









Vuosi alkaa olla lopuillaan ja tämän vuoden aikana on taas tapahtunut monenlaista. Niin iloja, kuin surujakin. Suurin muutos kuitenkin tapahtui kesän jälkeen, kun minä muutin Kajaaniin opiskelemaan ja jouduin jättämään Pohjois-Karjalan tomut taakseni, mutta erityisesti jättämään Mantan kotiin.
Muistan edellisenä vuonna joulukuussa juokseneeni opinto-ohjaajan luona ja olin sekaisin päämäärästä. Ala, jolle halusin lähteä opiskelemaan oli selvä, mutta paikkakunta ei todellakaan. Kuitenkin olen todella tyytyväinen valitsemaani polkuun.
Pieni miinus on koulun takia kuitenkin tullut. Blogi on jäänyt silloin tällöin tuuliajolle ja haluaisin alkaa pitämään sitä taas aktiivisemmin. Siitäpä päästään 10:teen joulukalenterin luukkuun. Eli lupauksiin, jotka pitää ensi vuoden aikana lunastaa. Vuoden kuluttua palaamme, lupauksiini jotka nyt kerron.


Luennoilla käyminen.
Olen jo monta vuotta ollut käymässä, erilaisilla luennoilla koiran kayttäytymiseen ja terveyteen liittyen. Koiran ensiapukurssilla olisi myös todella mukava käydä!

Mätsäreitä, mätsäreitä!
Pitääkö tätä tämän enempää selventääkään..? :D

Uusia temppuja temppulistaan.
Minulla on suunnitteilla muutamia temppuja, joita voisimme Mantan kanssa testata. Ja tietysti pitää muistaa pitää vanhat mielessä.


Hanki vähintään yksi uusi koirakaveri.
Koirakavereita ei koskaan voi olla liikaa, ja aina voi jatkaa sosiaalistumista.

Erilaista päivittelyä blogiin.
Rutkasti enemmän videoita ja eri tyylisiä tekstejä.

Monimuotoisempaa kuvausta.
Ennemmän kuvia paikoista, joissa käymme. Minulla on ollut huono tapa jättää kamera aina kotiin, kun jotain jännää tapahtuu.

Rahanmenon seuraamista!
Sain jo syksyllä kiellon loppuvuodeksi, etten saa ostaa enää mitään ylimääräistä Mantalle tai muillekkaan tuttujen eläimille. Hups! On todellakin totta, että joskus saattaa vähän mennä ostelu hieman yli. Siksi aijonkin seurata mitä ostan ja merkkaan ne ylös. Ensi vuonna sitten näkee kuinka paljon sitä rahaa oikeasti menee!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)