Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Ruokaa!

Ruoka on jäänyt minun postaiksissani hieman vähemmälle, joten ajattelin hieman avartaa meidän ruokatottumuksiamme. Toivoisin, ettei tämä teksti sitten täyttyisi sitten valituksista, omia hyväksi tuntemiamme ruokia ja tottumuksia vastaan. Kommenttia tietysti pitää laittaa.

Ruoka-aikaa meillä ei ole varsinaisesti, sillä ruokaa löytyy oikeastaan aina kupista. Mutta iltaisin käydään aina ruokaa viemässä ja varmistamassa, että sitä löytyy. Meillä Mantalle syötetään Mush täysliharuokia ja ihan tavallisia nappuloita. Välillä koitiruokaa jos sitä jää. Monille on varmaankin jo tuttua, että valitan Mantan olevan todella nirso. -Ja niin hän onkin. 




Olemme barffanneet pari kuukautta ja se on todettu hyväksi valinnaksi. Liha on todellakin koiralle ennen ollut luonnollinen, kunnes ihminen on lisännyt ruokavalioon viljatuotteita. Karva on entistä parempi laatuinen ja on tainnut samalla tytölle tulla lihaa luiden ympärille. Ruoka maistuu siis paljon paremmin ja metsästyskoiralle liharuoka on TOP1.


Nappuloiden pitää olla joko Royal Canin:in tai Hau Hau:n, muuten nirsoillaan ja rajusti. Miten voi metsästyskoiralla olla niin hienostunut maku. Hieman kukkaroa kiristää kun 3/4 kilon säkki nappuloita maksaa 29.95... Viljaa näissä nappuloissakin on piilotettu ihan reilusti, mutta ne ovat maistuneet ja sillä mennään. Kupillinen muroja saattaa mennä yön aikana tai sitten sama kuppi saattaa pysyä koskemattomana parikin päivää. Mantalla on ihmeellinen tyyli ottaa kupista pari muroa ja kävellä kupilta pois syödä murot vasta sitten. 


3 kommenttia:

  1. Laitoin sinulle sähköpostia liittyen toiseen koiraani. ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen asiasta jutun mielelläni blogiini! :) Tykätty ja jaettu. ♥

      Poista
  2. Meidänkin koira syö tota Royal Caninin punaisessa paketissa olevaa ruokaa! C:

    VastaaPoista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)