Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Linkkaa blogisi

 "Kuinka vaikeaa on päättää 5 parasta blogia ja tehdä niistä esittely?" Seuraavan kerran kuin noin sanon, leikatkaa kieleni irti ja ommelkaa suuni kiinni. Kommentteja tuli 39 ennenkuin vihelsin pelin poikki. Kun jokaisen blogin kävin läpi ja aloin kasata jokaisesta blogista parhaita puolia. TOP5 parasta blogia oli hirvittävän vaikea valita, mutta jouduin monesti muuttamaan listaa ja punnitsemaan blogeja keskenään. Lifestyle blogeja tuli todella paljon, valitettavasti niistä ei löytynyt minun mielestäni tarpeeksi eroja päästäkseen TOP5:den joukkoon. Kiitos kaikille osallistujille!

Kuten aiemmassa tekstissä sanoin, blogin tyylisuunnalla ei ole mitään väliä. Valitsin TOP5:n joukon näillä perusteilla: Blogin sisältö, omasta/koiran/hevosen, yms. arjesta kertovat tekstit ja kuvat ovat aina mieluisaa luettavaa. Ihmisellehän on luontaista päästä työntämään nenänsä toisten elämään. Kirjoituksien laadulla ja oikeinkirjoituksella on suuri osa myös siihen, että tekstiä on mukava lukea. Ulkoasullakin on tärkeä osa. Blogin selkeys on todella tärkeä asia, sillä on todella ikävää jos joutuu etsimään tiettyjä juttuja "täydestä" tai "sekalaisesta" blogista. Blogin omaperäisyydellä pisteet nousivat myös.

Voi pallero sentään! Mistä nyt sitten aloittaisi?! 
Tämä blogi on todellakin täynnä pieniä koiria ja suuria sydämmiä. Tekstit pursuavat rakkautta ja kuvat täydentävät niitä. Kuvat! Siinä on ase ankeutta vastaan, blogin kuvat antavat niin kauniin kokonaisuuden blogista ja kirjoittajan kädenjälki näkyy niissä täydellisesti. Erillaiset julkaisut ja niiden lainatut otsikot kertovat  Omistautumista omille rakkaille karvaturreille. Blogin ulkoasu on minusta ihana, se on selkeä, raikas ei tumma vaan mukavan kirkas, pimeän talven vatakohdaksi. 


Onko tylsää? Ei enää! 
Tämä blogi on pelastanut miljoonia kertoja minut tylsyyskuolemalta, koulussa, bussissa, kotona. Ihan missä vain olenkin ollut. Blogin tekstit kertovat elämää ei tarinaa. Tarinat ovat tylsiä aina samanlainen juoni. Tämän blogin ulkoasu puhuu puolestaan. Se on taidokas ja omalla tavallaan se on sympaattinen en oikein osaa selittää, että miksi mutta se vain on.
Pisteet siitä, että blogi päivittyy usein. Ja ne todella hienot ja hauskat piirrustukset. Mielestäni parhaita niissä on kun koirien luonteenpiirteet näkyvät niissä. 


Cinna ja Punaturkit blogi on todella ihanaa luettavaa. Siinä ei käsitellä ainoastaan koiria vaan mukana on ripaus lifestyle tyyliä, muttei liikaa mikä sekoittaisi sitten koko pakan. Tekstiä on helppo lukea ja kuvat ovat ihania. Kun on hoitokoiria, on elämäkin erillaista ja sekös minua kiinnostaakin, muutokset ja uudet tuulet. 





               Sympistelen aina kun katson Hertan ja Kertun kuvia. Kuvat ovat otettu jotenkin niin omaperäisesti ja hyvissä maisemissa ettei niitä voi kun ainoastaan ihailla! Teksti on blogissa todella selkeää luettavaa. Hauskaa kun joillakin ihmisillä on niin paljon aiheita mistä kirjoittaa. Blogin banneri nostaa pisteitä huomattavasti ja muutenkin blogin selkeys.


Haaveena oma kenneli- blogi käsittelee arjen menoja ja tuloja. Todella hauskaa luettavaa ja Roope osaa olla ylisöpö. Mukavaa, että blogiin keksitään erillaisia tekstejä, mm. kysymyspostaus, vaihtelua kerrakseen. Ja todella ihanaa kun blogi päivittyy usein!

10 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! Voisi itsekin katsoa noita.
    vpieltajavaltakunta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon viidennestä sijasta =) <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon, en olisi ikinä uskonut pääseväni noin hyvälle sijalle! :) ♥

    VastaaPoista
  4. Taso oli kisassa todella kova, mutta minusta siinä on selvästi TOP5 lista. (: Kiitos kaikille mukana olleille!

    VastaaPoista
  5. Voehan! Kiitos paljon, tämäpä piristi kovasti väsynyttä päivääni! <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Teidän blogi on pelastanut minun päiväni tuhannesti, kiitos teille siitä!♥

      Poista
  6. En voi kuin kiittää ja kumartaa ihanasta arvostelusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain. :) Minä kiitän sinua kun osallistuit!

      Poista
  7. Töllaiset erilaisten blogien keräyspostaukset ovat mukavia, kun löytää uusia kivoja blogeja luettavakseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän niistä ja mukavaa, että lukijatkin tykkäävät! :)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)