Sivut

maanantai 9. joulukuuta 2013

Kuvasta paperille

Aikaisemmin olen laittanut tänne piirrustuksiani Mantasta ja olihan joukossa yksi ginga-aiheinenkin, sanoin myös laittavani sen piirrustuskilpailuun, jonka tulokset näette täältä. Yllätyksekseni työni pääsi ykkös paikalle ja olen todella kiitollinen.
Anttu kysyi minulta minkälaisen piirrustuksen haluaisin.(koira-aihe) Ensimmäisenä oli Manta (tietysti) olen ihaillut aina Antun töitä sillä ne ovat äärettömän söpöjä ja todella nättejä!
Laitoin muutaman kuvan Mantasta Antulle s-postin kautta ja hieman kuvausta minkälainen se voisi olla. Kerroin Mantan töpömmästä hännästa ja siitä, kuinka neiti osaa hymyillä, tai siltä se minusta välillä näyttää.

Sitten minulle oli tänään (yöllä) tullut sähköpostia, jossa oli upea taideteos Mantasta metsätaustalla, töpöhännällä ja hymyilevällä kuonolla. Kuva oli ylittänyt kaikki odotukseni!
Jos nyt joskus Anttu sattuisi lukemaan blogiani, sanani hänelle vielä: "Kiitos tuhannesti, kun käytit kallista aikaasi kuvan tekemiseen!" Antun ginga-aiheinen blogi Hopeatiikeri .


4 kommenttia:

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)