Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Koskettava tarina: Villakoira lakkasi syömästä

Oman ruokapostauksen jälkeen sain sähköpostia, jossa pyydettiin autamaan koiraa, jotta tämä saisi syömishäiriöön ruokaa mikä maistuu. Tottakai minä autan aina kun on mahdollista. 
Luin pienen villakoira Tildan tarinan ja se liikutti minua syvästi. Lukiessani kyyneleet oikeasti laskeutuivat poskilleni, sillä on hirveää joutua epätietoisuuteen oman rakkaan lemmikin voinnista ja kun mikään ei tunnu parantavan koiraa entiselleen. On rankkaa nähdä koiran olevan huonovointinen ja entinen vilkas tapaus on muuttunut masentuneeksi ja ruokailuhaluttomaksi. Ja siinä vaiheessa varsinkin, kun ei tiedä mitä pystyisi itse tekemään. Näin joulunaikaan sinäkin voit antaa pienen apusi Tilda koiralle tykkäämällä tämän tarinasta. Meidän täytyy saada kasaan ainakin 40 tykkääjää ennen uutta vuotta! Tildan tarinan voit lukea ja tykätä täältä. Autetaan Tildaa saamaan Barf- ruokaa, jotta hänen ihana tarinansa voi saada vieläkin paremman lopun! 
Jakaisitteko sanaa eteenpäin.♥ 


7 kommenttia:

  1. Miksi (sairaan) pennun kanssa edes harrastetaan agilitya tai lähinnä niitä hyppyjä ja ehkä muitakin koiran rikkovia esteitä? :O Se vaatii oikeasti hyvän pohjan eikä laji ole pelkkiä hyppyjä, hyppyjä ei oikeastaan suositella ollenkaan noin ennen vuoden ikää. Toivottavasti omistajat ovat ottaneet lajista oikeasti selvää, eivätkä rasita koiraansa -muuten on uusia huolia pian tiedossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en voi asiaan kantaa ottaa, mutta tarinassa oli kyse syömishäiriöstä ei sairaudesta, joka liittyisi esim. koiran lonkkien toimintaan.

      Poista
  2. Kiitos kovasti, että jaatte ilmoitusta! Anonyymi, Tilda ei niin sairas enään ole, hieman sillä on vielä syömishäiriöitä. Olemme ottaneet selvää agilitystä ja sen kaikista tarvittavista tiedoista. Emme ole hyppyttäneet enään Tildaa, vain muutaman kerran se on kokeillut. Kiitos kuitenkin, että huomautit vielä asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä lisää, että Tilda täyttää pian vuoden..

      Poista
    2. Toivottavasti tykkääjiä tulee tarpeeksi! :)

      Poista
  3. No aivan pennun kanssa se "sairaus" olisi lähinnä nyt vain sivuseikka (kuten varmaan suluista voi ymmärtääkin), mutta hieno juttu kuulla. :)

    VastaaPoista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)