Sivut

lauantai 2. heinäkuuta 2016

MADE IN FINLAND

Pohjois-Karjalassa on viimeisten päivien aikana ollut mukavan lämmintä, mutta Mantan kannalta lämpö voi olla liiallistakin. Välillä ollaan vilvoiteltu rantavedessä kahlaamalla ja jääpaloja vesikuppiin lisäten.


Lenkkeily on jätetty iltoihin ja päivällä on sitten otettu aurinkoa pikinokan voimin omalla nurmikolla maaten. Kyllä Manta nauttii kun saa irtoilevia karvatupsuja hangata nurmikolla ja ottaa aurinkoa tiettyyn pisteeseen asti kunnes alkaa varjolle olla tarvetta.

Saatiinkin Mantan kanssa kutsu taas koirapuistoon illalla, jossa sitten oli taas monenmoisia uusia tuttavuuksia. Muutama vihikoira ja tuttu ja turvallinen lapinkoira lauma. Vihikoirien kanssa tuli toimeen oikein hyvin, tosin ääntä pystäri tykkäsi taas pitää. :D

Mantasta taisi kuoriutua pieni roturasisti, nimittäin ei valitettavasti tullut lainkaan toimeen puistoon tulleisiin ajokoiriin. Sikäli outoa, sillä Manta on tullut aikaisemmin toimeen ajokoirien kanssa oikein hyvin.
Mutta onneksi puistossa oli muuten oikein mukavaa ja suomalaiset rodut vallitsivat jälleen!

Mutta huomenna pakkaudutaan Mantan kanssa autoon ja suunnataan kuono kohti Ilomantsia ja lähdetään hieman vesille ja testailemaan uusia pelastusliivejä!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)