Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Värkkäilyä

Normaalia elämää, ei hirmuisia elämänmuutoksia. Käydään ulkona ja leikitään, siivotaan häkkiä ja harjoitellaan match showta varten. Tosiaan muutama kuukausi sitten päätin mennä mätsäreihin Mantan kanssa ja nyt se onkin jo tulevana sunnuntaina! Aika menee todella nopeasti, minun pitäisi myös kysellä pian tet-paikkaa. Ajattelin joko eläinkauppaa tai eläinlääkäriä, täälläpäin eläinlääkäri on ottanut tet-opiskelijoita. Ilmoittelen varmasti omasta tet- paikastani vielä myöhemmin viikolla.

Tienasin hieman rahaa viime viikolla lapsenvahtina ja nyt pääsen tätini kanssa torstaina ne eläinkauppaan tuhlaamaan, todella pitkään raha pysyy käsissäni. Vai mitä? Uusi namipussi pitää ostaa, sillä entisen pussin reunat olivat rispaantuneet todella pahasti. Tarkoitus oli myös ostaa numerolapputasku, johon saisi mätsäreissä ja näyttelyissä oman numeron kiinnitettyä kätevästi. Minä nimittäin vihaan sitä kun lappu pomppii ja pyörii vyötäröllä, eikä Mantakaan näytä siitä häiritsevästä lipukasta pitävän. No kuitenkin aloin miettiä, maksanko siitä taskusta vai yritänkö epätoivoisesti sen itse väsätä.

-Sitten minä sen väsäsin:








                                                                                                                                                                 
Mittailin taskun vanhan match show kortin mukaan. Tälläiseltä tumpelolta (ompelua kohtaan) tuo on ihan hyvä suoritus. Tosin olisi ollut järkevää ommella käsiremmi kiinni kankaaseen ennen muovin ompelemista, mutta minkäs sille mahtaa. Käsinhän se meni lopulta kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)