Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen päivä match show:ssa

Ja niin, päivä aloitettiin herätyksellä 7.00, juoksujalalla vaatteet itselle päälle ja hihna käteen ja lenkille Mantan kanssa. Lenkin jälkeen harja käteen ja irtonaiset karvat Mantasta irti sukkelaan. Vaikka aikaa jäikin aamulla, silti tuli kiire.
Mätsäri paikalle tuli noin 15 minuutin matka meiltä, ruuhkaa ei ollut, (mistä lie johtui?) vaille yhdeksän lähdimme ajamaan paikalle. Tuttujahan siellä oli lapinkoira kaverukset, ja mäyräkoira Rappe.
Numeromme oli 63B, monesti piti varmistaa, että mikä se oma numero oli. Aika nopeasti aikuisten kehässä tuli meidän vuoro, hyvin meni kehä. Itse olisi pitänyt keskittyä enemmän Mantan takajalkoihin, muuten minusta seisomisessa ei ollut ongelmaa. Sininen nauha saatiin tuomarilta, punainen nauha meni irlanninsusikoiralle. Kokoero oli kyllä huomattava, siitä ne tuomaritkin jotain sanoivat nauraen.

Sitten kehän jälkeen sai odotella, siinä välissä kävin kuvailemassa lapinkoira Usvan kehää, todella kauniisti pikkuneiti seisoi ja esiintyi. Pentujen punaisen kehän katsoin ja kuvasin Usvaa lisää, sitten tulikin kiire kun kuulin, että aikuisten sininen kehä alkoi, toiselta puolelta pihaa, koirien välistä pujottelin isän luokse ja annoin kameran hänelle ja otin Mantan ja juoksulla kehään. Siitä tipuimme ehkä noin keskivaiheilla. Hyvä fiilis jäi päivästä, joka oli vielä todella aurinkoinen.







2 kommenttia:

  1. Hienoa Manta ja Elisa! Onpa tosiaan ollut eriparikoirat kehässä, isojen aikuisten ääripäät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ollut vielä huvittavampaa jos pienoinen chihuahua olisi ollut irlanninsusikoiran kanssa. :D

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)