Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

Tet-paikka eläinkaupasta

Aloitetaan kirjoittelu vaikka otsikosta. Eläinlääkäriltä kävin viime perjantaina kysymässä työharjottelu paikkaa viikoksi, no eipä tärpännyt. Olin myöhässä, joku oli saanut jo paikan sieltä. Olin juossut ympäri tätä pientä kylään kysymässä paikkaa kunnes vihdoin muistin pienemmän eläinkaupan, Tintin lemmikin. Kysyimpä siis sieltä tänään ja sain paikan, JES! Ei siitä sen enempää sitten. Varmaankin kerron päiväkirja tyylillä myöhemmin keväällä, tet on vko:lla 21.

Nyt kun tuo kevät on tullut hieman ajoissa ja lämpötila on noussut monena päivänä yli 10 asteen päätin siis olla reipas ja siivota lämpöpurut Mantan kopista ja laittaa sen "kesäkuntoon" Purut pois ja uudet tuulet sisään, vaikka koppi onkin lämpöeristetty on siellä hyvä olla muutakin lämmikettä ja siihen puruun Manta tekee aina pienen pesän. Taisi tulla ennätys ajallisesti, kun jaksoin kopin siivota.  Toivottavasti ei takatalvi vain tule, sitten ne purut lentää takaisin koppiin. Mantaltakin on karvat takajaloista jo lähtenyt ja nyt se näyttää siltä, että neidillä olisi takki päällä, kun mahan ja jalkojen välissä on raja.

Mantallekkin ostin kaunpungilta uuden vetolelun vanha oli niin rähjääntynyt ettei siihen mielellään olisi koskenut ja olihan se jo muutaman vuoden sää vaihtelutkin kestänyt. Nautti neiti kyllä monen kymmenen minuutin vetoleikeistä ja harjoiteltiinhan me hieman temppuja, uutena nyt on nurkkaan meneminen, (tavallaan häpeäminen leikillä) Näiden jälkeen halusin ottaa muutamia kuvia kauniista auringonlaskusta, joka näkyy meidän kotipaikalle todella nätisti. Illemmalla jaksoin myös väsätä lyhyen videon. 



Joskus kannattaa olla hönö. :D

Lappukin sai kyytiä...

Missäs vaiheessa ne puolukat kukkii???



Ja muistakaahan käydä antamassa äänenne Mantalle kuvakisassa, arvostamme sitä kovasti. :)

4 kommenttia:

  1. Hahhaa, hauska video :DD Helyllä on muuten lähtenyt tuo talviturkki, mutta selässä, pyllyn päällä ja niskassa on vielä karvaa. Selvät rajatkin näkyy :D Sait kivan tet-paikan, voikun itse olisi saanut myös... Mutta seiskalla (meillä ainakin) piti olla vanhempien työpaikalla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä seiskaluokalla ei ollut mitään tet-viikkoa. :/ Uskon, että viikostani lemmikkikaupasta tulee todella mukava. :) Tuo video oli vain hauskutusta siitä miten Manta voi kiertää koppia juoksien monta kertaa ja vaihtaahan se välillä suuntaakin. :D

      Poista
  2. Varmasti mukava tet paikka tuo eläinkauppa. :) Hauska video. Häntäkin ihan viuhuu. :D

    VastaaPoista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)