Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Puistoilua muiden koirakoiden kanssa

Päätettiin kaverin kanssa lähteä puistoilemaan tänään koirien kanssa. Hänellä oli mukanaan kaksi suomenlapinkoiraa, Dumle ja Usva. Usva on noin puoli vuotias, aivan ihana pikku pallero. Manta tykkäsi kulkea Usvan kanssa ja Usvakin seurasi Mantaa ympäri puistoa.
Manta on aina ollut sellainen, ettei hirmuisesti leiki muiden kanssa puistossa mutta vähän aikaa Usvan kanssa pyörivät ja sitä ennen Manta leikki todella pitkään Lola nimisen kultaisennoutajan kanssa, joka oli erään toisen kaverini koira. Lolan kanssa Manta leikki mielellään vaikkakin, ei jaksanut juosta pitkään, sillä olimme olleet puistossa jo tunnin, ennenkuin he tulivat ja Manta oli jo juossut ylimääräisen energiansa pois.
Dumlea Manta hieman vältteli, muttei niiden kahden välille syntynyt mitään. Ihmettelin ettei Manta näyttänyt nuoremmalle omaa paikkaansa, mutta voisikohan Dumlen iso karvapeite jotenkin pelottaa..? Sitä ei kyllä saada koskaan tietää. Millään ei meinannut niistä kahdesta saada kuvaa vierekkäin, mutta löytyihän sieltä yksi kiva kuva.

Tänään koirapuistossa oli todella paljon porukkaa paljon ihmisiä ja vielä enemmän koiria. Minusta on todella mukavaa, kun on ihmisiä kenen kanssa voi jutella. Itse menin jo 10:ltä puistoon autokyydillä seuraa tuli vasta ehkä vaille 11:sta. Mutta sitten aika menikin nopeasti, vaikkakin minulle tuli todella kylmä. Puisto on vielä aika avaralla paikalla, joten sinne tuuli todella paljon. Onneksi oli lämpimät hanskat vaikkakin hieman yli yksi kädet olivat aivan jäässä, kun oli kuvannut ilman hanskoja. Kiitos myös Juulille onnistuneesta rakenne kuvasta!

Tässä tämän päivän otoksia:














6 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, ja mahtava rakennekuva! :) Mitäköhän Hely tuumaisi muista koirista jos olisi irti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minunkin mielestä rakennekuva oli todella hyvä. :) Niin en tiedä, siitä kokeilemaan jonkun tutun koiran kanssa. Jokainen on oma yksilönsä.

      Poista
  2. Ompa kivaa että teillä on lähellä tuollainen koirapuisto! Sieltä saa varmaan helposti uusia ystäviäkin. Me asumme niin syrjässä ettei täällä harmi vain ole koirapuistoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se mukavaa kun on sut lähellä noin 3-5km, mutta silti on tullut siellä käytyä tosi harvoin. Ei ole vain koskaan tullut lähdettyä sinne. :D Yksi huono puoli puistossa on se, että siitä ei oikein kunta pidä huolta ja se on hieman "keskeneräinen" uusi pohja olisi hyvä ja jos sitä hieman siistittäisiin. :)

      Poista
  3. Etsiskelin pystäriaiheisia blogeja ja googlesta tupsahdin sivuillesi. Meille on muutaman viikon päästä tulossa pystärin pentu. Taidan mielenkiinnosta ruveta seuraamaan blogiasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi pystärin pennut ovat aivan ihania, kuten kaikki muutkin! Onnea uudesta perheenjäsenestä sinulle ja tervetuloa seuraamaan Mantan blogia. :)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)