Sivut

maanantai 22. helmikuuta 2016

UUSIA TUULIA JA INFOA

Viikonloppu tuli ja meni, jolloin arki taas ottaa otteen elämästäni. Kun on käynyt viimeisen kuukauden jokaisena viikonloppuna kotona, tulee pieni haikeus kun ei pääse nyt kuukauteen kotiin. 
Mantalla alkoi vihdoin kauan odotetut juoksut. Niitä saa aina odotella... Mutta nyt ne vihdoin tulivat, mikä on hyvä asia. Sillä kun kevät lähenee aktivoituu myös kaikenlaiset koiratapahtumat mm. match showt. 


Hieman taas tuli viikonloppuna pidettyä Mantaa irti pihalla, aikomuksena oli hieman treenailla noutamista. (Jos ei ole tullut selväksi, Manta ei nouda paitsi erikoistilanteissa :D) Meillä ei kuitenkaan mikään mene koskaan täysin suunnitelmien mukaan, joten tähänkin suunnitelmaan tuli muutoksia. Manta nimittäin päätti alkaa kaivuriksi ja penkoi koko takapihan täyteen kuoppia. Onneksi pihalla oli reilut puoli metriä lunta, joten keväällä ei ainaakaan tarvitse ruveta uutta nurmikkoa istuttamaan.



Tämä oli vain lyhyt tilannepäivitys elämäämme, joten tiedätte nyt taas missä mennään. Pieni yllätys on luvassa teille mahdollisesti jo ensi viikolla, mutta ennen sitä käykää katsastamassa blogin Koirakirppis, jonne pääsee blogin oikeasta reunasta painamalla Koirakirppis kuvaketta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)