Sivut

maanantai 8. helmikuuta 2016

ALKUPERÄISRODUT RÄLLÄÄ

Perjantai-iltana istuskellessani bussissa ajattelin viikonlopun ohjelmaa, olisipa kiva mennä hieman koirapuistoilemaan! Siitäpä se ajatus sitten lähti. Laittoin viestiä ystävälleni, jolla riittää Mantalle karvakamuja. Suunnitelma oli selvä, sunnuntaina puistoilemaan.
Sittenpä eilen  aamulla suuntana oli siis koirapuisto, jonne tuli ystäväni ja hänen neljä suomenlapinkoiraa, Laku, Cola, Daim ja Dumle. Mukana menossa oli myös Niina ja Mimosa.
Porukka tuli hyvin juttuun, vaikka Mantalla on taipumusta hieman ns. erakoitua joukosta ja kuljeskella puistossa omia reittejään. Aina sillointällöin Manta pisti ralliksi, jolloin muilla koirilla ei ollut minkäänlaisia jakoja rusakon jaloilla varustettua Mantaa vastaan. :D





Pari tuntia Mantan kanssa puistossa pyörittiin ja hyvin tuli juttuun kaikkien kanssa. Hieman omantien kulkia Manta on, mutta leikiksi pistettiin kuitenkin monta kertaa. Mukava oli tutustuttaa Manta peräti kolmeen uuteen koirakaveriin! Mimosalla ja Mantalla leikiksi lyötiin jopa useammin, kuin muiden kanssa. Pikku Colakin hieman yritteli uhitella Mantalle, mutta nopeasti juoksi piiloon muiden koirien taakse.














Dumle on kyllä ihmeellinen linssilude! :D


2 kommenttia:

  1. Mukava porukka teillä ollut koirapuistoilemassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti mukavin porukka tähän mennessä. :)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)