Sivut

lauantai 20. helmikuuta 2016

NIGHTSHIFT -valopanta

Kaikki tietävät, että joulun jälkeen kauppoihin pamahtaa välittömästi hurjat alennukset. Tarkoitukseni oli kiertää kaukaa kaikki kaupat. Melkein onnistuinkin, mutta viimeisimpinä alen loppurysäys päivinä ajauduin käymään Kajaanin Mustissa ja Mirrissä. 
Reissulta tarttui paljon ale tuotteita, joista yhdestä haluaisin mainita muutaman sanan. 

Nightshift -valopanta on minulle aivan uusi tuttavuus. Pakko myöntää, että en ollut koskaan edes kuullut tälläisestä "pannasta" tai nähnyt tätä kyseistä tuotetta. 
Suurin vaikuttavin tekijä tuotteen ostoon oli halpa hinta. Pannan tarjous hinta oli 5.95 (ovh. 29.90). Panta on kokoa M, joka on Mantalle kuitenkin harmikseni iso. Paremminkin hieman löysä ja hölskyvä. Tässä tuotteessa ei ainakaan ole minun järkeni mukaan mahdollisuutta lyhentää pantaa, mikä on hieman harmi juttu. 
Plussaa löytyy kuitenkin myös vastapainoksi miinuksille. Pannassa on kaksi valoefektiä, jatkuvasti palava ja vilkkuva. Molemmat ovat hyviä, erityisesti pidän välkkyvästä sillä se herättää muiden kulkijoiden huomion helpommin. Ostamassani pannassa on sininen led, mutta toisena vaihtoehtona on luultavasti myös punainen. Tämän väristä ei ollut valitettavasti enää saatavilla, kun hankin Mantalle oman. 


Vielä ei ole tietoa miten pitkään patteri pannassa riittää/kuinka paljon virtaa panta vie. Käytössä panta on ollut päivittä, varsinkin iltaisin vaikka olemme menossa kohti valoisaa vuodenaikaan. 
Suhteessa alennettuun hintaan ja pannan ominaisuuksiin pystyisin maksamaan tuotteesta 15-20 euroa. Hieman oikea hinta 29.90 tuntuu jokseenkin tyyriiltä, vaikkakin peruskäytöltään hyvä on, mutta kuitenkin ns. hieman alkukantainen. 


Plussat ja miinukset:

- Ei säätövaraa.
-Hieman heikko led niskassa. 
+Vaihtoehtoja valoefekteissä.
+Tähän mennessä virtaa riittänyt hyvin.


Kokonaisarvosanamme on:
3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)