Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

ITSENÄISYYSPÄIVÄ PAKKASESSA

Hyvää Itsenäisyyspäivän jälkeistä päivää! Pääsin perjantaina kotiin ensimmäistä kertaa viiteen viikkoon! Opiskelut ovat pitäneet minua tiukasti kiinni Kajaanissa, mutta itsenäisyyspäiväksi oli jo pakko päästä kotiin. Nyt joulukuussa pääsen kotiin joka viikonloppu, mikä on itselle suuri helpotus.

Viikonlopun aikana piti taas kiusata Mantaa kynsien ja tassukarvojen leikkauksella. Ne hommat yleensä jäävät minulle ja kun kumpiakaan ei oltu leikattu puoleentoista kuukauteen... Noh, tuloksen voikin arvata. 
Itsenäisyyspäivän aamuna suuntasimme Mantan ja Kajaanista mukanani tuoneeni ystäväni kanssa koirapuistoon, jonne joensuulainen ystäväni oli tulossa oman koiralaumansa kanssa.
Mantallekkin teki hyvää päästä hieman kontaktiin koirakavereiden kanssa. Tuon lauman Manta on tuntenut jo monen vuoden ajan eikä koskaan mitään ongelmia ole syntynyt.
Hirveästi Manta ei lähtenyt kahlaamaan hankeen vaan suosi valmiiksi tallattuja polkuja ja silloin tällöin hyppäsi hankeen hiirten perässä.

Lopuksi alkoi kylmäkin varmaan koiraa yllättämään ja anturakarvoihin tarttui hieman lunta, joten Manta totesi helpommaksi käydä kippuralle ja makoilemaan hankeen.

Myöhäiset itsenäisyyspäivän toivotukset kaikille lukijoille!


 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)