Sivut

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Veli tuli

Tänään Manta tapasi veljensä kuuden vuoden jälkeen. Hieman varautunut olin miten kaksikko toisiinsa reakoi, mutta kaikki meni tosi hyvin. Juteltiin kasvattajan kanssa ja sitten lähdettiin koirien kanssa kävelylle. Aika välinpitämättömiä koirat toisistaan olivat, varsinkin Manta. Rex näytti hieman siltä, että olisi halunnut tehdä tuttavuutta enemmän, mutta Mantaa ei oikein kiinnostanut. Rex oli oikein komea ja siisti jätkä. Ulkonäöllisesti koirissa ei hirveästi ollut samaa näköä, mutta niitäkin piirteitä löytyi. Rex oli paljon punaisempi väritykseltään, kuin Manta.Talvella Mantan turkkikin on hieman tummempi, mutta ei niin tumman punainen kuin Rexin. Pojan kuono oli myös hieman lyhyempi ja häntä tietysti pidempi, mutta Rexin häntä oli kyllä niin mahtavan tuuhea ja pitkä.  Enemmän haukussa ja muissa äänähdyksissä oli samaa. Monesti luulin, että Manta haukku vaikka neiti olikin edessäni ihan hiljaa.






























Itseä hieman häiritsi se, ettei Manta tänään oikein kantanut häntäänsä selän päällä. Yleensä se pysyy siellä
ihan hyvin. Nyt se "roikkui" kävellessäkin. Tietysti kuumuus voi väsyttää koiraa. Pisti vain nyt silmään. :D Mutta päivä oli tosi mukava ja koirat olivat niin somia toistensa kanssa.











2 kommenttia:

  1. Hei Elisa!

    Tosi kiva oli nähdä sinua ja Mantaa, ja mukavastihan nuo koirasisarukset tulivat juttuun. Vaikka olikin se kielimuuri esteenä, eli ruotsia räksyttävä Rex ja suomeksi haukkuva Manta...Rexille kerroin lähtiessä, että nyt mennään Mantan luokse, mutta hän on sisko eikä mikään tyttöystävä ;) Tosiaan hämmästyttävän samanlaisia ääntelyitä noilla on, ja se hellä käden jäystäminen oli molemmilla tuttu ele. Silmiinpistävin ero löytyy todellakin Mantan ja Rexin hännistä! Ja hämmästyttävän hienoja kuvia olet yhteislenkiltämme saanut, en edes tajunnut missä välissä ehdit kuvata nuo kaikki tilanteet!
    Kiitos vielä makupaloista, hyvin ovat maistuneet. Nämä miun pystärit osaa kylläkin vain istua makupalan ansaitakseen, Mantan heippa-liike ei ole tuttu...
    Mukavia kesäisiä retkiä teille ja varmaan vielä tavataan kera koiruuksien!
    Anne-Mari, Rex-veli ja Iita-isosisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että pääsitte Rexin kanssa tulemaan ja oli todella mahtavaa tavata! Pitää varmaan alkaa hieman ruotsia Mantalle opettamaan, jotta kommunikaatio alkaisi pelata. Hännät olivat erillaiset, mutta Mantalla on söpöin töpö mitä voi olla ja Rexillä aivan mahtavan tuuhea ja pitkä häntä. Molemmilla upeat hännät erillaisina vain. :)
      Hyvä, että herkut maistuvat. Mantan lempiherkkuja pitää tietenkin testata velipojalla ja siskolla. Onko lie sama maku..? ;)
      Toivottavasti tavataankin vielä, hyvää kesää sinnekkin!
      Elisa ja Manta

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)