Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Pomppu päivät ja ostoksia


Nyt on viikonloppu ollut Mantalla kyllä sellaista pomppuja täynnä, että huh huh. Itse olen yrittänyt aikatauluttaa viikkoani ja työntää aikaa myös Mantalle mahdollisimman paljon, kokeita nimittäin pukkaa ja niihin pitäisi keretä lukea. 
Näitä jäällä otettuja kuvia on pitänyt pitkään laittaa, vaan kun ei ole jaksanut, köh köh, laiska kun osaa olla. Manta on taas joutunut hirveään paikkaan, kun jouduin työntämään sen suihkuun. :D Vaikka lunta onkin maassa ja koira on paljon ulkona, turkki oli täynnä likaisia laikkuja, varsinkin maha- ja pöksykarvoissa. Nyt turkki taas kiiltää. Tosin minä en Mantalta kiitosta saanut.

Jatketaan koira-aiheilla. Viime viikolla postista tuli minulle uusi pipo, tassunjäljillä koristettuna ja perjantaina pitkään odotettu Weed:in taidekirja löysi paikan ginga hyllyltäni. Vaikkei kannessa ole alkuperäinen japanilainen kuva, pidän silti kannesta sen lumisuuden vuoksi. Viikolla kävin myös koulussa hakemassa töitäni kuviksen luokasta, sillä ensi vuonna minulla ei ole ollenkaan kuvaamataitoa joten työt olisi heitetty pois. Halusin näyttää yhden työni täällä blogissa. Kaiverrus linolevylle, itse pidän työstäni, tavallaan. Susi onnistui kiitettavästi, mutta köynnökset eivät todellakaan onnistuneet. Yök! Mutta jotain koiramaista taidetta pitkästä aikaa.



Ja lisää vain pomppu kuvia, hihna harmittavasti joka kuvassa, nyt ei voinut pitää jäällä vapaana sillä sinne oli nyt vedetty hiihtoladut, joten niitä ei haluttu mennä pilaamaan. Muutaman kilometrin lenkki käveltiin ja hieman leikittiinkin lumihangessa. Elämää suurempia muutoksia ei ole tapahtunut.
Näkyilläänhän taas!

3 kommenttia:

  1. Hih, meillä oli vähän samaa viikon ostoksissa. :) Teillä on tausta vaihtunut blogissa? Kivan näköinen. :)

    Hieno tuo linolevy kaiverrus, meillä oli joskus koulussa samantapainen tehtävä, mutta sitten niillä levyillä painettiin vielä paperille kuvia kuin leimasimella, josen nyt sekoita johonkin muuhun juttuun :)

    VastaaPoista
  2. Sama maku. ;) Joo vaihdoin taustan vähän talvisempaan ja valoisampaan näin talven "pimeydessä" vaikka kevät tulee pikkuhiljaa.

    Joo, mekin painettiin paperille/ jollekkin sen tapaiselle kankaalle noi kuvat. Omat hieman epäonnistuivat, mutta halusin laittaa tuon kaiverrus työn tänne näytille. Paperit nimittäin repesivät hieman ja ovat jossain niin hyvässä tallessa, etten niitä enää löydä. :D

    VastaaPoista
  3. Aah ihanuutta! Olen pitkään tuskannut että mitä Se matsku oli nimeltään, johon pysty kaivertamaan ja nyt se selvisi! :D löysin kätköistäni yläasteen aikaan tekemäni työn tälle linolevylle ja ajattelin, että olisi kiva tehdä niitä uudelleen.

    Ja Arakin kävi tällä viikolla pesulla Koillis-Savo Showta varten, nyt silläkin turkki kiiltää ja häntä sekä villapöksyt pörhistyivät oikein silmissä. :)

    VastaaPoista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)