Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Tuttavuuksia

Otsikko onkin sitten aikasta kuvaava. Tänään lähdettiin puoliltapäivin kävelemään serkun luokse. Laahustaen neljän kilometrin matkaan meni 20 minuuttia. Serkku tulikin vastaan puolessavälin matkaa ja lähdimme lampsimaan pientä polkua metsän siimekseen. Sattumalta polku olikin jo vuodessa muuttunut sen verran, että se meni jonkun pihaan/pihan vierestä. Hups, äkkiä siitä piti sitten juosta pois. Serkku ei ollut vastassa aivan yksin vain mukanaan russeli, Luca. Pieni energia pakkaus. Polun jälkeen päätettiin/yritettiin ottaa kaksikosta kuva, mutta Lucaa kiinnosti enemmän Manta kuin paikallaan istuminen ja Mantaa puolestaan lumipenkka ja maassa kieriskely. Epäonnistuneita ja tärähtäneitä kuvia kyllä saatiin riittämiin.
Luca jätettiin nukkumaan kotiin ja lähdimme vielä toiselle metsäpolulle kävelemään Mantan kanssa. Kivaa oli sillä "eksyttiin" pusikkoon ja tehtävä oli palata takaisin polulle. Siitä tulee mieleen kysymys, "Miten polulta voi eksyä?!" Päästiinhän me lopulta polulle ja jatkettiin matkaa. Palattiin serkun luokse ja laitoin Mantan vanhempieni autoon, jotka olivat tulleet käymään serkulla. Kotiin pääsinkin auto kyydillä Mantan kanssa, jossa hän nukkui lyhyen matkan, iltapäivä jatkuukin serkun kanssa pyörien ja ehkä vielä iltalenkin mielessä. (Yövieraanamme)

(Kuvat omistaa Elisa.K ja Heidi.K)















3 kommenttia:

  1. huomauttaisin vaan että toisella rivillä lukee lapsimaan .

    VastaaPoista
  2. Karehdittavaa että Manta tulee niin hyvin koirienkin kanssa toimeen, meillä Hely ilmoittaa hyvin selkeästi että muut koirat saisivat painua muualle... Se ei ote kuuleviin korviinsa yhtäkään komennusta kun toinen koira on sen näköpiirissä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manta tulee juttuun useiden koirien kanssa mutta pienet valkoiset villakoirat, mustat lapinkoirat, eivät sovi Mantan kaveri listaan. :D Mutta asiat ovat mallillaan, kun muut osaavat pitää vähintään puolen metrin välimatkan. :)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)