Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kaunista katseltavaa tai ei

Uusi vuosi, uudet kujeet. Blogin ulkoasu sai vuodenvaihteen jälkeen uuden muodon. Kuinka voi bannerin tekemisessä mennä pari tuntia? Makutuomarikin minulla oli suunnittelun ajan vieressäni, tosin neiti nukkui matolla koko ajan. Toivottavasti kuitenkin pidätte blogista nyt ulkoasullisesti enemmän.
Uudesta vuodesta on nyt selvitty ja ihan rauhallisesti se meillä meni. Yläkertaan Manta tuli kanssani nukkumaan pommien aikaan. Jotkut jo ampuivat pienempiä raketteja viiden aikaan. Sille ei voi mitään, harmillistahan se on koirien kannalta... Kummempia hätäännyksiä meillä ei ollut, häkistä kun haettiin juoksulla tultiin sisälle. Mantan oli rauhallista nukkua ylhäällä kanssani ja olla rauhassa, kun minä luin kirjaa. Kukaan ei ollut häiritsemässä.
Hei, olisikohan teillä heittää minulle postaus ideoita?? Heitelkää ihan laidasta laitaan. Pääni on lyönyt tyhjää, jo jonkin aikaa. Ja pakolla tehdyt tekstit ovat jo suunnitteluvaiheessa menneet roskiin.

7 kommenttia:

  1. Kysymyspostaus tai mielipidepostaus jostain asiasta? :)

    VastaaPoista
  2. semmonen koko päivän postaus :) vähäniinku arki mantan kanssa tai jotain?:)

    VastaaPoista
  3. 10 outoa faktaa? Mantan temput videolla? Mantan uuden vuoden lupaukset? Esittelyssä Mantan tavarat?

    VastaaPoista
  4. Hieno ulkoasu! Toivoisin erityisesti postausta teidän harrastuksestanne, onko teillä harrastusta/lajia, jota harrastatte, lempi harrastus/koiralaji, mitä mieltä olet harrastuksestanne/lajistanne, onko siinä jotain erityistä, mitä huonoa harrastuksessa/lajissa on, suositteletko sitä muille pystykorville ja tällaista. Lukisin mielelläni, kun oman pystykorvan kanssa tulee harrastettua vain canicrossaamista. (:

    VastaaPoista
  5. olis kiva jos tekisit jonku videon vähän niikun ''my day'' mut kuvaat siiinä suurimmaks osaks mantaa ja voithan siinä itsekkin olla ;) ihana ulkoasu ! rakastuin banneeriiin heti ! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos todella hyvistä ideoista! Ainakin yksi my/we day on tulossa, en ole oikein koskaan pitänyt videolle puhumisesta,sillä ääni muuntautuu ärsyttäväksi. Mutta jos nyt yhden kerran sellaisen Mantan päivästä tekisin. Yritän saada sen jossain vaiheessa tänne lisättyä. Myös Mantan temppuja on tulossa tänne videolle, kunhan koulukiireiltäni kerkeän. :)

    VastaaPoista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)