Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Aurinkoa ja sateita

Parin viime päivän aikana täällä on satanaut paljon vettä ja ukkostanut tosi kovasti. Pahimman ukkosen aikaan olin kaverini luona jossa myös asuu Mantan kaveri Rappe.
Kun tulin kotiin huomasin, että Manta oli sisällä. Se oli niin märkä kuin koira voi olla. (Märkä koira ei tuoksu hyvältä) Se tauno oli varmaan nukkunut ulkona sateessa, kun ei tajunnut mennä koppiin, tai se vain halusi olla ulkona. Olisi voinut uskoa, että koira on käynyt järvessä uimassa. Näytti tyttönen niin surkealta märkänä, kun vesipisaroita tippui korvien päistä maahan. Silmätkin kertoivat niin selvästi: "Minä vihaan ukkosta..." Illalla lueskelin ihmisten blogeja ja huomasin miten hyvin jotkut ihmiset osaavat kirjoittaa... Minä en oikein ole keksinyt mitään järkevää kirjoitettavaa. Pelkkiä, mitä teimme tänään tekstejä. Haluaisin lukijoiden pitävän teksteistäni ja, että olisin itsekkin tyytyväinen. Mutta seuraava postus voisi kiinnostaa muutamia ihmisiä. Seuraavan postauksen löytää piakkoin nimellä "Faktaa pystykorvista." Ajattelin tehdä sellaisen postauksen omasta kokemuksesta pystykorvan kanssa, eli se ei ole kopioitu wikipediasta. Yritän myös lisätä blogiin, tämänhetken puheenaiheita käsitteleviä postauksia. Myös kuvia tulee lisää.

Yritän saada pystykorva postauksen tehtyä jo tänään mutta saattaa mennä huomiseenkin, mutta kannattaa selailla sivuja jo iltapäivällä varmuuden vuoksi. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)