Sivut

torstai 24. maaliskuuta 2016

LELU TESTISSÄ VAIKO TESTAAJAN HAMPAAT

Haimme tammikuun lopulla Best Friendin testiryhmään testaamaan uusia BF Strong ja BF Tough leluja. Ajatuksena oli antaa BF Tough lelu testattavaksi veljeni nuorelle beagle Hipille. BF Tough on tarkoitettu S-M kokoisille koirille.


Monet lelut ovat kohdanneet karmean lopun Hipin raskaammissa leikeissä todella nopeasti. Hyvä esimerkki on joululahjaksi antamani pyöreä kuminen purulelu, jonka kanssa leikki päättyi samana iltana, kun lelu oli saatu paketista ulos. 

Hippi pääsi tutustumaan uuteen leluunsa vasta helmikuun lopussa, sillä postin kanssa oli hieman ongelmia eikä lelua kuulunut. Mutta testi lelun saatuani, sain sen eteenpäin uudelle testaajalleen. 

Nuori testaaja oli erittäin innokas uudesta testattavasta, mikä näkyi lelusta jo samana iltana. Pieniä palasia pallon pinnalta oli irronnut jo samaisena iltana, kun lelu oli annettu käyttöö.


Viikon käytön jälkeen

Pallon keskellä olevan reiän suuaukolta oli irronnut hieman isompia palasia leikin tiimellyksessä. Omistajan siis piti tarkkailla lelun käyttöä tarkasti.
Valitettavasti tämäkään lelu ei ollut tarpeeksi kestävä Mr. Hipin leikeille. Pallo on menettänyt melkein puolet pinta-alastaan ja on nyt jo käyttökelvoton, sillä leikkiminen alkaa olla vaarallista kun palasia irtoaa todella herkästi.



 Positiivista kuitenkin oli, että pallo pysyi käyttökelpoisena pienen hetken ajan. 
 BF Tough on kooltaan beaglelle oikein mainio ja lelun väri miellyttää ihmisenkin silmää.

Harmi, ettei tämä ollut tarpeeksi vankka tällä pienelle hurmurille.


Voisikohan BF Tough:in muotoilulla vaikuttaa siihen ettei palasia irtoilisi lelusta niin helposti? BF Strong, mikä on tarkoitettu L-XL kokoisille koirille on kaksi eri muotoilu vaihtoehtoa. Toinen on perinteinen luu muotoinen ja toinen hieman tähden mallinen. 

Kiitos Best Friend FI tästä testilelusta, Hippi nautti koko testauksen ajan! 
P.S Hippi ottaa mielellään vastaan uusia testattavia vastaan, jos vielä vahvempaa lelua on kehitteillä. ;)




2 kommenttia:

  1. Oliko lelu siis Hipillä koko ajan vapaassa käytössä? Suurin osa koirien leluista taitaakin olla tarkoitettu koiran ja omistajan yhteisiin leikkihetkiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lelu oli vaihtelevasti Hipillä käytössä ja leikit omistajan läsnäollessa. Hampaita ei vain tuntunut kestävän. :)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)