Sivut

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

VAPAA KUIN VILLIVARSA


Viimekertaisesta tekstistä onkin mennyt aikaa hyvin railakkaasti. Tuntuu jokseenkin "vastenmieliseltä" istua sisällä koneen ääressä, kun ulkona on lämmintä ja aurinkoista. Ja kun noista  pitkän ajan sääennusteista ei saa mitään selkoa, siitä onko kesästä tulossa super lämmin vai sateinen. Joten yksinkertaisesti paras ratkaisu on olla ulkona hyvällä ilmalla nyt kun on siihen mahdollisuus.


Laskeuduin Suomen maaperälle pari viikkoa sitten perjantai 13 päivä. Päivä oli onnistunut, mutta täysin ilman epäonnea en selvinnyt. Matkalaukkuni ei kerennyt Amsterdamin lentokoneesta vaihtamaan jatkokoneeseeni, joten se jäi Helsinkiin. Onni onnettumuudessa, että laukku saapui taksikuljetuksella seuraavana päivänä kotiovelle asti.
Manta oli kotona pärjäillyt reissuni aikana oikein hyvin, mutta omaa sydäntäni lämmitti kovasti kun reissun jälkeen näin pikinokkani, joka antoi pienen pusun poskelle. Manta ei tunnetusti ole mikään pussaileva koira.


Sain viime viikolla idean, että olisi niin mukava lähteä Mantan kanssa vähän jonnekkin uuteen paikkaan lenkkeilemään ja tapaamaan koirakavereita. Pikainen viestittely ystävälleni, jolla oli heti mielessä hyvä paikka missä olisi hyvä olla koirien kanssa. Seuraavana päivänä Manta autoon ja ystäväni lapinkoiralauman luokse.
Paikka oli todella mainio meidän ryhmärämälle vaikkakin Manta tunnettuna erakkona piti etäisyyttä lapinkoira joukkoon. :D


Illalla kotiin päästyämme oli Manta täysin poikki ja ei unijunaa tuon pystykorvan pitkään tarvinnut odotella. Kiitos Juuli mahtavasta iltapäivästä! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)