Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

UUSI VUOSI, UUDET KUJEET

Hyvää uutta vuotta 2015 kaikille! Kuinka teidän vuoden vaihde sujui? Meistä ainakin tuntui, että ihmiset kunnioittivat rakettejen ampumisaikaa paremmin kuin edellisvuosina. Ensimmäisen pamauksen kuulin 20 vaille kuusi. Se on tällä alueella yllättävän myöhään. Muutamia vuosia takaperin, joku nero halusi juhlistaa vuodenvaihdetta jo puolen päivän aikaan.

























 Eilen kuitenkin kukaan ei saanut noin suurta neronleimausta, ainakaan meidän ihmisten kuulon mukaan.Mantankin pyyntö sisälle alkoi vasta ensimmäisen (ihmisetkin kuulivat) raketin pamahdettua. Kipaistiin koira siis sisälle ja yritettiin antaa hieman muuta tekemistä ja siirtää koiran ajatukset pois pamauksista. Mantan on selvästi hermostunut uutena vuotena sillä, sain itselleni pienimuotoista ärinää kun otin harppauksen tämän yli kun Matilda makasi tapansa mukaan keskellä "kävely väylää". Ei koiraa ollut vaikea lukea kun osasi heti yhdistää tämän olevan vain hermostunut. Pieni flamingon vetoleikki sai ärinät ja pommit unohtumaan helposti.
Kolmen aikaan heräsin juomaan, jolloin en kuullut ainuttakaan pommia räjähtelemässä, mikä oli erittäin hyvä asia. Meidän raketit korvattiin sädetikuilla. Eipähän tarvinnut satasia ampua taivaalle, vaikka nättejähän ne raketit ovat.

























Ja hei, pidättekös uudesta bannerista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)