Sivut

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Keskikesän juhlaa

Perjantaina useat ihmiset viettivät keskikesän juhlaa eli Juhannusta! Itsekkin viettelin jollain tapaa, suhteellisen rauhallisissa merkeissä kuitenkin. Ilma oli melkein koko päivän aurinkoinen, hieman pilvistä paikoin saattoi olla. Sukulaisten kanssa aikaa tuli vietettyä ja illalla suunnistin sitten serkun luokse yötä viettämään. Se vähän venyi ja venyi ja venyi! Lopulta 5.30 minä nukahdin, serkusta en tiedä..

Manta tosiaankin täytti tasan kaksi viikkoa sitten kuusi! Mihin tämä aika on mennyt? Juhannuksen Manta vietti rauhallisesti kotona, auringosta nauttien. Neidillekkin parin viikon päästä tulossa vaihtelua, sillä Manta kyyditetään hotelliin viikonlopuksi, tai oikeastaan koirahoitolaan. Minulla on rippijuhlat, jolloin viemme Mantan hoitolaan siksi aikaa, että juhlat ovat ohi. Ei tarvitse pikinokan ihmetellä hirmuista ihmisten paljoutta ja hänestä huolehditaan päivän aikana hyvin ja saa lenkityksen ja ruuan ajallaan. Aikaisemminkin Manta on viettänyt viikonloppuja hoitolassa ja neiti on viihtynyt todella hyvin. Hänellä on ollut "sisähäkin" yhteydessä ulkohäkki, jonne neiti pääsee luukun kautta milloin mielii. Erittäin kekseliäs ratkaisu!

Lähden leirille 26.6, joten mahdollisesti kirjoittelen vasta heinäkuun toisen viikon alussa. 
Mahtavaa loppu kesäkuuta kaikille!




Ja hei, linkkailen tähän videon noin 2kk:den takka, jonka kuvasin  laatu  puhelimellani, kun olimme pyöräilemässä Mantan kanssa. Jos jotain kiinnostaa miltä meidän pyöräily näyttää. :)

Laittakaa kommenttia jos video ei näy, sillä on ollut ongelmia koneen toiminnan kanssa...



https://www.youtube.com/watch?v=9uurwP9zeFY

6 kommenttia:

  1. Ei näy video. Kiva postaus ja hyvää juhannusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, :/ sitten kannattaa kopioida videon linkki tuosta alhaalta ja lisätä se vaikka uuteen välilehteen ja hakea sillä. Niin ainakin luulisi onnistuvan. :) Kiitos, pitäisi kyllä alkaa taas aktiivisemmin kirjottelemaan ja paljon paljon enemmän. :)

      Poista
  2. Hei!
    Mukava juhannusylläri: Mantan veli Rex palasi tänne minun luokseni! Omistaja antoi Rexin minulle, kävin juhannuksen aikaa hakemassa pojan kotiin Ruotsista. En uskaltanut tästä aikaisemmin kertoa, mutta nyt asia on varma kun tänä iltana tulimme Rexin kanssa kotiin!
    Kunhan yhteiselomme vähän tasaantuu, voisimme nähdä? Kiva olisi sinua ja Mantaa nähdä!
    Anne-Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, mahtavaa! Todellinen yllätys :D Olisi aivan huikeaa, sitten kun teillä elämä alkaa taas rauhoittua ja jos mahdollista tavata vaikka pystykorva porukalla! Olisi todella mukavaa nähdä millainen poika Rexistä on tullu ja onko samoja piirteitä kun siskossaan.
      Elisa

      Poista
  3. sie sammuit jo 5.15, mie 5.30 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos selvennyksestä :D Tosin korjaan, en sammunut, nukahdin ;)

      Poista

Jätäthän tassunjälkesi kommettiboxiin! :)